Aanbod

“Ik wil je graag inspireren en motiveren om het beste uit jezelf en je business te halen. Jouw bedrijf een boost geven en op zijn krachtigst in beeld brengen.”

Zoek jij een fotograaf die…

$

... snel aanvoelt wat jou en jouw bedrijf uniek maakt?

$

... jouw bedrijf/brand op zijn krachtigst neerzet?

$

... goed de sfeer en het gevoel in de foto’s terug laat komen?

$

... jou en jouw bedrijf d.m.v. pakkende foto’s een echte boost geeft?

$

... jouw unieke verhaal zo goed mogelijk overbrengt door middel van mijn foto's?

Waar kan ik je bij helpen?

Interieurfotografie

Met professionele foto’s van jouw interieur (project), woning, hotel, B&B of bedrijf verleid je jouw ideale klant.

Fotografie voor creatieve ondernemers

Potentiële klanten willen het gezicht achter het bedrijf zien voordat ze met iemand zaken doen.

Interieuradvies

Een interieur wat echt bij jou past als persoon en waar jij je helemaal op je gemak en thuis voelt.

Workshops Interieurfotografie

Altijd al willen leren hoe je mooie interieurfoto’s maakt? Wil je een carrière als interieur- of vastgoed fotograaf?

Mijn werkwijze

 • w

  Kennismaking

  We maken een belafspraak om de shoot te bespreken. Ik wil graag meer weten over het bedrijf, wat er gefotografeerd moet worden en wat jullie willen uitstralen. Bij een branding shoot voor ondernemers maak ik een online afspraak met je zodat we vast kennis kunnen maken. We bespreken dan ook zaken als kledingkeuze, locatie(s) en bedenken vast wat settings.

  Ook is het handig om wat foto’s te ontvangen van de locatie, het product en/of het interieur (project) zodat ik een goed beeld krijg van het geheel.

 • U

  Voor de shoot

  Op de locatie en voorafgaand aan de shoot loop ik eerst altijd rustig rond om alles in me op te nemen. Ik “scan” de ruimte en kijk vast waar de mooiste lichtinval is, wat de mooiste hoekjes, sterke punten zijn, wat er eventueel nog opgeruimd of verplaatst moet worden. In overleg bepalen we wat we allemaal gaan fotograferen. Dit is per locatie en soort shoot uiteraard anders.

 • Shooting time!

  Tijdens de shoot zelf ben ik super geconcentreerd bezig. Ik maak een reportage met een mix aan overzichtsfoto’s, sfeerbeelden en detail shots zodat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van het te fotograferen project en/of locatie.

 • Achteraf

  Ik bewerk de foto’s na, maak een selectie van de beste foto’s en als ze klaar zijn ontvang je zoveel foto’s als nodig via een fotopresentatie en een we-transfer link. Ik werk niet met een maximum aantal foto’s maar wil je zoveel mogelijk goed beeldmateriaal leveren.

Hi, ik ben Esther Scherpenzeel –  Interieurfotograaf, Fotograaf voor creatieve ondernemers en Interieurdesigner.

Van nature ben ik een intuïtief persoon. Ik voel mensen, sferen en locaties goed aan. Weet snel waar de pijnpunten en kwaliteiten liggen. Daarnaast ben ik een conceptueel beelddenker.

Ik denk graag creatief met je mee bij het neerzetten van jouw brand. Ik ben nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Dit verhaal wil ik dan ook zo goed mogelijk overbrengen door middel van mijn foto’s.

Zullen we samen aan de slag gaan?

Laten we een boost geven aan jouw bedrijf!

Mooie woorden