Interieur advies

“Een interieur dat echt bij jou past als persoon en waar jij je helemaal op je gemak en thuis voelt. Dat vind ik belangrijk bij het maken van een interieurontwerp.”

Het is belangrijk dat jij je in jouw interieur op je gemak en thuis voelt. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor een kennismaking.

Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Vantevoren stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe. Deze vormt de rode draad tijdens ons gesprek. Ik wil weten wat je doet qua werk, wat voor persoon je bent, hoe je leefstijl is, waar je van houdt qua stijl en ook waar je niet van houdt. We bekijken tevens de ruimtes waar het om draait en bespreken de wensen en eisen.

Ik krijg enorm veel energie van het inspireren, adviseren en helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Je kunt bij mij terecht voor een kleuradvies, indelingsadvies of een compleet ontwerp inclusief meubelplan. Alles is mogelijk!

Mijn eigen stijl is kleurrijk, persoonlijk, speels en niet standaard. 

Ik begin met het maken van een Sfeer Moodboard. Dit Moodboard geeft de sfeer, kleur en stijl weer van jouw nieuwe interieur. Deze vormt de rode draad voor het verder uitwerken van het interieurplan.

Er zijn verschillende standaard adviespakketten mogelijk maar vaak maak ik ook een maatwerk voorstel.

Wat is mijn investering?

Ik bied diverse adviespakketten aan. Vraag dus naar de mogelijkheden. Ik maak altijd een offerte op maat. Een totaaladvies van intake, moodboards tot ontwerp, indeling, kleurenplan, materialenplan, lichtplan en 2D en 3D plattegronden is er al vanaf €995 (excl. BTW) per ruimte.

Get to know me: Esther Scherpenzeel

$

Gek op kleurrijke, speelse interieurs met een knipoog

$

I love boutique hotels!

Zowel om te fotograferen als om in te logeren. Het kleurgebruik, de warme, luxe aaibare materialen en de persoonlijke en intieme sfeer. I love it!

$

Droge tikje zwarte humor a la RUMAG

$

“But first coffee”. Ik functioneer niet zonder koffie:-)

$

Dierenliefhebber. Ik vind het zelfs zielig om een vlieg dood te slaan!

Wij hebben kippen en een lease-kat Potato. Deze is niet van ons maar woont wel zo’n beetje bij ons (met toestemming van zijn baasje)

Mooie woorden

Zullen we samen aan de slag gaan?

Laten we een boost geven aan jouw bedrijf!