FOTOWANDELING HAARLEM 

Wil jij andere creatieve ondernemers ontmoeten en tegelijkertijd mooie branding foto’s van jezelf laten maken?

En hou je ervan om te fotograferen, wandelen in een prachtige oude stad, mooie unieke plekjes te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen? 

Dat kan allemaal tijdens deze inspirerende wandeling! 

Voor wie?

 • De creatieve ondernemer maar ook de niet-ondernemer die het leuk vindt om andere gelijkgestemden te ontmoeten, te fotograferen en mooie (branding) foto’s van zichzelf wil laten maken in een ongedwongen sfeer. 
 • Tijdens deze wandeling door historisch Haarlem laat ik je de mooiste plekjes zien. Op verschillende plekken (bijvoorbeeld een brug, voor een mooi gebouw of een hofje) staan we stil om zelf te fotograferen (niet verplicht) en maak ik van iedereen in totaal 10 foto’s. Deze foto’s kun jij mooi gebruiken voor je eigen branding en voor je website!
 • Je mag ook eigen props meenemen zoals een laptop, hoed, tas enz. Kleed je in ieder geval op de manier die bij jou past en wat je wilt uitstralen! 
 • Tijdens de wandeling geef ik ook fotografie tips. Hoe maak je bijvoorbeeld een creatieve foto met een wazige achtergrond of detail en ik leer je ook anders te kijken qua compositie en naar je omgeving.  Laat alles even rustig op je inwerken en zoek naar het perfecte plaatje! LET OP: voorafgaand aan de wandeling bespreek ik gedurende 1 uur bij mij thuis de basistheorie en camera instellingen. Op die manier gaan we goed voorbereid op pad! 

   Wat gaan we doen?

   We starten bij mij thuis in Haarlem (startpunt en alle info ontvang je per mail). Ik leg je gedurende 1 uur de basistheorie in een notendop uit. Wat is diafragma, sluitertijd, ISO enz. Ook kijken we naar de camera instellingen op je camera. Op die manier gaan we goed voorbereid op pad! Vanaf mijn huis wandelen we zo de stad in en laat ik je gedurende 2,5 uur de mooiste en meest fotogenieke plekjes zien. Onderweg kun je gezellig kletsen met de andere deelnemers. Alles in een ongedwongen sfeer. Vaak komt er een bepaalde energie los omdat je enthousiast vertelt over jouw eigen bedrijf en/of ervaringen en enthousiast wordt van andere verhalen! Op die manier ontstaat er ook een losse sfeer en dat zie je terug op de foto’s! Er zijn diverse vaste plekken waar we stoppen en waar je zelf foto’s kunt maken en waar ik jou ga fotograferen.

    

   Wandelen

   Tijdens deze 3,5 uur durende wandeling (inclusief 1 uur basistheorie) door historisch Haarlem laat ik je de mooiste en meest fotogenieke plekjes zien. Onderweg kun je zelf foto’s maken en geef ik fotografie tips. En natuurlijk  fotografeer ik jou! Ik maak 10 mooie branding foto’s van jezelf!

   Netwerken

   De fotowandeling is ook bedoeld om te netwerken met andere creatieve ondernemers. Leer leuke nieuwe gelijkgestemde mensen kennen, wissel ervaringen uit en wie weet komen er wel toffe samenwerkingen uit rollen en doe je nieuwe ideeen op!

   Branding foto's

   Van elke deelnemer maak ik 10 foto’s op diverse locaties in de stad. Zo heb je een mooi gevarieerd setje branding foto’s die je kunt gebruiken voor je website en social media! Je kunt zelf onderweg ook fotograferen maar dat is niet verplicht. 

   Locatie & bijzonderheden

   Haarlem 

    • Haarlem is een prachtige, historische oude stad met heel veel fotogenieke plekjes. Ik laat je de mooiste plekjes zien. We komen o.a. langs diverse mooie bruggetjes, oude gevel pandjes, het Spaarne, Molen de Adriaan, Teylershofje en nog veel meer!
    • Er zijn maximaal 5 deelnemers per wandeling. Op die manier is er genoeg tijd en ruimte om zowel te fotograferen en met elkaar te kletsen. 
    • Je mag eigen props meenemen zoals een laptop, hoed, tas of ander attribuut dat bij jou als persoon of je bedrijf past. Doe kleding aan waar jij je lekker in voelt, wat bij jou past en die passen bij wat jij wilt uitstralen en aantrekken! 

    Wat is mijn investering?

    Er zijn maximaal 5 deelnemers. 
    De kosten zijn € 149 (excl. BTW) voor de wandeling van 3,5 uur in totaal (incl. 1 uur basistheorie).

    Je ontvangt 10 mooie branding foto’s van jezelf! 

    Na afloop is er de mogelijkheid om met het groepje gezamenlijk ergens wat te gaan lunchen en/of borrelen. 

    Data:

    woensdag 26 april 2023 van 10.00 – 13.30 uur

    Meer data volgen snel! 

    Get to know me: Esther Scherpenzeel

    $

    Gek op kleurrijke, speelse interieurs met een knipoog

    $

    I love boutique hotels!

    Zowel om te fotograferen als om in te logeren. Het kleurgebruik, de warme, luxe aaibare materialen en de persoonlijke en intieme sfeer. I love it!

    $

    Droge tikje zwarte humor a la RUMAG

    $

    “But first coffee”. Ik functioneer niet zonder koffie:-)

    $

    Dierenliefhebber. Ik vind het zelfs zielig om een vlieg dood te slaan!

    Wij hebben kippen en een lease-kat Potato. Deze is niet van ons maar woont wel zo’n beetje bij ons (met toestemming van zijn baasje)

    Mooie woorden

    Zullen we samen aan de slag gaan?

    Laten we een boost geven aan jouw bedrijf!